,,EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZEK''

2016. augusztus 10., szerda

~ MEXIKÓI SZÁRNYASMÁJ ~



Háttér : Fotohatterek . hu

»HOZZÁVALÓK«
- 50 dkg csirkemáj
- 1 vöröshagyma
- 1 kápia paprika
- 1 cső kukorica
- 15 dkg zsenge zöldborsó ( mélyhűtött )

  1. Kevés olajon megfonnyasztjuk a felaprított hagymát, hozzáadjuk a felkockázott paprikát és kb 5 percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk a csíkokra vágott májat, a borsót és a leszemezett kukoricát. 
  2. Az egészet átpirítjuk, felöntjük kevés vízzel, majd készre főzzük. Sóval, fűszerkeverékkel ízlés szerint ízesítjük. Párolt rizzsel kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése